Balpınar Ortaokulu

WEB https://balpinar.meb.k12.tr
Adres : BALPINAR MAH. BALPINAR KÜME EVLERİ NO: 50 MAZIDAĞI / MARDİN
VİZYON : Değişime ve gelişime açık, teknolojiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, işbirliğine yatkın , yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, eleştiriye açık, öz eleştirisini yapabilen ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2009-2010 Mazıdağı İlçe MEM Futbol Turnuvası 3.lüğü 2013-2014 Mazıdağı Kaymakamlığı Futbol Turnuvası 2.liği 2014-2015 Mardin Geneli Resim Yarışması 2.liği 2014-2015 Mazıdağı İlçe MEM Atletizm yarışması 1500 m 2.lik 2016-2017 İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması il 3.lüğü 2017-2018 Mardin Öğrenci Temsilcisi il 1.liği

Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08.30 - 14.40
Yabancı Dil :
Isınma : Kömürlü kalorifer
Servis : Okulumuza ulaşım öğretmen servisimiz ile sağlanmaktadır.
Ulaşım : Köy yolu asfalttır. Okulumuzun servisi bulunmaktadır. Ayrıca köyün ilçeye uzak olması nedeniyle özel şahıslara ait minibüs ve taksilerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemizde öğretmenlerin kalabileceği öğretmen evi, otel, pansiyon gibi yerler bulunmamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Mazıdağı ilçe merkezine 22 km, Mardin il merkezine 68 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :